ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Βράβευση της Μαρίνας Αλίμου στα Honorary Yachting Awards 2023 της ONDECK MEDIA

30.04.2023 | Νέα

Στις 27 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκαν τα Honorary Yachting Awards 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο, μια βραδιά αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές του Yachting, του Θαλάσσιου Τουρισμού και του Σκάφους Αναψυχής. Τα Honorary Yachting Awards 2023 που διοργάνωσε η ONDECK Group, για δεύτερη φορά στο Ζάππειο Μέγαρο, αποτελούν φόρο τιμής στους ανθρώπους που για δεκαετίες συμβάλουν τα μέγιστα στην εξέλιξη και την ανάπτυξη του ελληνικού yachting. Τα Yachting Awards που θεσμοθετήθηκαν το 2019 από την ONDECK Media, τους ειδικούς στο χώρο του Yachting στην Ελλάδα, έχουν ως στόχο να τιμήσουν και αναδείξουν όλους τους άξιους επαγγελματίες που με τις δραστηριότητές τους και το έργο τους συμβάλλουν στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και στην εξέλιξη του Yachting.

Η Μαρίνα Αλίμου βραβεύτηκε με το Honorary Yachting Award 2023 για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του yachting.
Το βραβείο παρέλαβε ο CEO της Ανάπτυξης Νέας Μαρίνας Αλίμου κος Γεώργιος Κωνσταντινίδης, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Διευθυντής της Μαρίνας κος Ευάγγελος Βλάχος και οι συνεργάτες του.

Τα Honorary Yachting Awards 2023 της ONDECK MEDIA τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).